В Одесі заарештували таксиста-вбивцю

В Одесі заарештували таксиста-вбивцю

Укрінформ
Київський райсуд Одеси розглянув і задовольнив клопотання слідчого, що здійснює кримінальне провадження про вбивство студентки Тетяни Маснюк, про обрання міри запобіжного заходу стосовно підозрюваного в скоєнні двох злочинів Андрія Пейчева.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд розглянув надані слідством доводи і вважає їх достатніми для винесення ухвали про обрання підсудному Пейчеву міри запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою", - оголосив рішення слідчий суддя Віктор Чаплицький.

Варто зазначити, що підсудний визнав свою причетність до злочину в залі суду перед початком судового засідання.

"Іноді я не можу себе контролювати. Напади люті трапляються ще з дитинства, коли знущався над тваринами і навіть завдавав пошкоджень собі самому, щось штовхає мене до насильства", - сказав підсудний журналістам.

Він заявив також, що убив не лише студентку юракадемії, а ще одну жінку в 2014 році.

Як повідомлялося, слідчо-оперативна група затримала підозрюваного після його спроби продати на одеському "Радіоринку" мобільний телефон убитої студентки і зняти гроші з її банківської картки.

Слідство також перевіряє затриманого на причетність до скоєння інших двох схожих злочинів, оскільки цього року пропали безвісти, окрім студентки, ще дві молоді жінки.

На місцезнаходження тіла жертви - у лісосмузі приміського Овідіопольського району Одещини - вказав сам підозрюваний, котрий перед убивством, скоєним 16 травня, згвалтував студентку.

Водночас у слідства є сумніви щодо правдивості інших свідчень таксиста, який твердить, що убив жертву нібито через грошовий борг за проїзд.

На тілі жертви таксиста служби "Яндекс.Таксі", що дуже обгоріло, фахівці все ж виявили сліди механічної асфіксії (удушення).

Фото: Антикор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-