Одеська поліція затримала можливого вбивцю студентки

Одеська поліція затримала можливого вбивцю студентки

Укрінформ
Таксисту, який працював у службі "Яндекс.Таксі" і був затриманий за підозрою у вбивстві студентки "Одеської юридичної академії" Тетяни Маснюк, слідчі інкримінують також вчинення розбою, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Про це 23 травня повідомила кореспонденту Укрінформу представник прес-служби Одеської облпрокуратури Наталя Хорунжа.

"Затриманому інкримінують скоєння злочинів за ознаками п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) та ч.4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих розмірах) Кримінального кодексу України", - зазначила Хорунжа.

Органи слідства сьогодні звернуться до Київського райсуду Одеси з клопотанням про санкціонування арешту на 60 діб таксиста, якого слідчо-оперативна група затримала після спроби продати на "Радіоринку" мобільний телефон убитої студентки і зняти гроші з її банківської картки.

Слідство також перевіряє затриманого на причетність до скоєння інших двох схожих злочинів, оскільки цього року пропали безвісти, окрім студентки, ще дві молоді жінки.

На місцезнаходження тіла жертви - у лісосмузі приміського Овідіопольського району Одещини - вказав сам підозрюваний.

Водночас у слідства є сумніви щодо правдивості інших свідчень таксиста, який твердить, що убив студентку через грошовий борг за проїзд.

Тіло жертви дуже обгоріло, але фахівці все ж виявили сліди механічної асфіксії (удушення).

Розгляд клопотання слідчого про обрання міри запобіжного заходу стосовно підозрюваного у вбивстві студентки призначено на 15 год. 30 хв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-