Замах на заступника начальника Кропивницької колонії: підозрюють дружину в'язня - ЗМІ

Замах на заступника начальника Кропивницької колонії: підозрюють дружину в'язня - ЗМІ

Укрінформ
Ленінський районний суд Кропивницького взяв під варту підозрювану у виконанні ролі пособника в замаху на життя заступника начальника Кропивницької установи виконання покарань.

Про це виданню “УЦ” повідомили в суді. 

"У пособництві підозрюється дружина ув’язненого колонії №14, який, у свою чергу, підозрюється у замовленні та організації замаху. Жінка перебуватиме під вартою протягом 60 діб", - зазначає видання.

Як повідомлялося, 19 трaвня в одному зі спaльних мікрорaйонів Кропивницького підірвали автомобіль "Нива",  що належав заступнику начальника колонії №14. Згодом з’ясувалося, що вибух був імітацією спецслужб задля затримання організатора та виконавців замаху.

"У особи, яка відбуває покарання в Кропивницькій УВП №14, виникли неприязні відносини з одним із керівників. Засуджений захотів убити представника адміністрації. Задля помсти він, не маючи можливості особисто вчинити злочин, залучив за винагороду до його реалізації ще одну особу. Вбивство мало відбутися шляхом підриву автомобіля за допомогою боєприпасів, а саме гранати Ф-1», – прокоментували перебіг подій  в прес-службі прокуратури області.

Завдяки скоординованій роботі прокуратури та поліції  злочину вдалося запобігти, а осіб, що його готували, – затримати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-