Рекультивація Грибовицького полігону: французи покажуть свій проект мешканцям сіл

Рекультивація Грибовицького полігону: французи покажуть свій проект мешканцям сіл

Укрінформ
Французька компанія "Еджіс" представить до кінця тижня мешканцям сіл, які прилягають до Грибовицького сміттєзвалища, свої напрацювання щодо рекультивації полігону ТПВ та висновки по земельній ділянці, яка найбільше підходить для спорудження заводу.

Про це під час зустрічі з головою Львівської облради Олегом Синюткою зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цього тижня французька компанія "Еджіс" надасть висновки, на якій ділянці найкраще і найоптимальніше будувати завод з глибинної переробки відходів. Зараз французькі експерти працюють над ТЕО сміттєпереробного підприємства, який має бути сучасним, із максимально  переробкою ТПВ. Крім того, мешканцям сіл, які прилягають до Грибовицького полігону, французи презентують проектну частину його рекультивації", - зазначив Садовий.

За його словами, місто отримало від області декілька пропозицій щодо ділянок, кінцеве рішення – за компанією "Еджіс".

Як повідомляв Укрінформ, міська влада Львова підписала меморандум із французькою компанією "Еджіс" щодо розробки проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та стратегії поводження з відходами у Львові, а також - проекту сміттєпереробного комплексу. Французький уряд надав для цього обласному центру грант у сумі €650 тис.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-