Заступник Садового просить покарати тих, хто завіз львівське сміття на Київщину

Заступник Садового просить покарати тих, хто завіз львівське сміття на Київщину

Укрінформ
Позиція Львівської міської ради залишається принциповою – усі, хто здійснює скиди сміття поза межами полігонів, поза межами укладених договорів, мають бути притягнені до відповідальності найсуворішим чином.

Про це повідомляє прес-службаЛМР.

"Сьогодні в медіа була поширена інформація про скидання нібито львівського сміття у селі Підгірці Обухівського району Київської області. Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак попросив правоохоронні органи надати більше інформації і застосувати до порушників найсуворіше покарання", - зазначається у повідомленні.

За словами самого Бабака, говорити зараз, що це сміття зі Львова, не можна

«Коли я побачив цю інформацію, одразу зідзвонився з правоохоронними органами і попросив, якщо є якісь оперативні дані, номери машин, чи з ким з перевізників вони співпрацювали, щоб таку інформацію нам надали і ми будемо діяти дуже жорстко. Якщо буде встановлено свідомий зв'язок між львівськими перевізниками і цими агентами, які скинули сміття поза межами полігону, до львівських перевізників будуть застосовані жорсткі міри шляхом розірвання договору», - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області, сьогодні вночі у с. Підгірці Обухівського району Київської області виявили львівське сміття. Автомобілі, на яких воно перевозилося, доставлені на штрафмайданчик. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.239 (незаконне заволодіння грунтовим покривом (поверхневим шаром) земель, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-