Навчання Міцний кордон: в Ізмаїлі відпрацьовують нейтралізацію терористів - джерело

Навчання Міцний кордон: в Ізмаїлі відпрацьовують нейтралізацію терористів - джерело

Укрінформ
Підрозділи, які беруть участь у міжнародних антитерористичних навчанннях «Міцний кордон 2017», перемістилися з Чорноморська до Ізмаїла, Рені та прилеглих територій.

У неділю учасники другого етапу антитерористичних навчань проводять тренування в Ізмаїлі, поінформувало кореспондента Укрінформу джерело у правоохоронних органах.

"За легендою навчань, до поліції об 11 год. 30 хв. надійшло повідомлення про замінування мерії, учасникам навчань належало виявити і знешкодити підозрілий предмет. Житловий квартал навколо будівлі міськради було очеплено і успішно проведено комплекс дій щодо знешкодження предмета та нейтралізації умовних терористів", - зазначив співбесідник агентства.

У зв'язку із заходами перекритий один квартал вулиці Чернишевського.

При цьому злагоджено діяли не лише співробітники поліції, СБУ і Держприкордонслужби, а й медики, газовики та рятувальники облуправління ДСНС.

Про те, що правоохоронці відпрацьовують дії за повідомленням про замінування міськради, поінформував мешканців мер Їзмаїла Андрій Абрамченко.

Із закликом до жителів, які проживають у районі проведення навчань, зберігати спокій, звернулися також представники Служби безпеки України.

Як повідомлялося, на території Одеської області проходять міжнародні антитерористичні навчання "Міцний кордон-2017", в яких беруть участь близько трьох тисяч українських військовослужбовців і представників правоохоронних органів, а також молдавських спецслужб. Перший етап навчань, організованих Антитерористичним центром при Службі безпеки України, відбувся 19 травня у портовому Чорноморську.

Підбиваючи підсумки першого етапу навчань, очільник УСБУ в Одеській області Олександр Довженко зазначив: "Відпрацьовані практичні спільні дії суб’єктів боротьби з тероризмом з питань протидії терористично-диверсійним групам. До навчань залучено три тисячі військовослужбовців та працівників правоохоронних органів. Під час навчань виявлено три умовні диверсійно-розвідувальні групи та знешкоджено десять "вибухових пристроїв".

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-