На Луганщині до позбавлення волі засуджено учасника терористичної організації «ДНР»

На Луганщині до позбавлення волі засуджено учасника терористичної організації «ДНР»

Укрінформ
Вироком Міловського районного суду Луганської області учасника незаконного збройного формування визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 260 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

«Вироком Міловського районного суду Луганської області учасника незаконного збройного формування визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 260 КК України, та призначено покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі», - зазначається у повідомленні.

Як поінформували у прес-службі, у травні 2015 року мешканець міста Донецька добровільно увійшов до структурного підрозділу не передбаченого законом збройного формування, який діяв на території міста, брав участь в охороні об’єктів на території міста, перевіряв документи на незаконно облаштованих блокпостах та з іншими учасниками так званого «батальйону» виконував покладені на нього функції та накази.

При перетині державного кордону з Російською Федерацією у березні цього року терориста було затримано в пункті пропуску «Мілове».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-