На Вінниччині автівка в'їхала в шкільний автобус, є постраждалі

На Вінниччині автівка в'їхала в шкільний автобус, є постраждалі

Укрінформ
На Вінниччині у п’ятницю в м. Бершадь водій ВАЗ не впорався з керуванням та зіткнувся зі шкільним автобусом. В результаті ДТП водія легковика з травмами доставлено до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції  Вінницької області.

«Сьогодні у Бершаді шкільний автобус зіткнувся із «ВАЗ 2106». Внаслідок автопригоди водій легковика госпіталізований до лікарні, пасажири автобуса після огляду лікарів були відпущені додому», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ДТП сталося близько восьмої ранку. 21-річний водій автомобіля «ВАЗ 2106» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з шкільним автобусом, що перевозив пасажирів.

Як уточнили у відомстві, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 2106» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Бершадської лікарні. Незначні тілесні ушкодження отримали і двоє дорослих пасажирів автобуса, які після огляду лікарів були відпущені додому. Ніхто зі школярів, які перебували в салоні автобуса,  не постраждав.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-