Штаб: бійців АТО під Широкиним обстріляли з артилерії калібру 122-мм

Штаб: бійців АТО під Широкиним обстріляли з артилерії калібру 122-мм

Укрінформ
Впродовж дня російсько-терористичні бандформування продовжували обстрілювати позиції сил АТО, подекуди використовуючи й важке артилерійське озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З початку доби, станом на цей час, бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, на Приморському напрямку противник 14 разів відкривав вогонь по укріпленнях українських захисників.

"Зокрема, під ворожий вогонь з 120-мм мінометів потрапили наші позиції в районі Павлополя та Гнутового. А опорні пункти сил АТО біля Широкиного були обстріляні ворогом з артилерійських систем калібру 122 мм. Північніше, на підступах до Мар'їнки та Красногорівки, проросійські бандформування також застосовували міномети калібрів 120 й 82 мм. З більш легкого озброєння противник вів вогонь по українських воїнах в районі Чермалика, Новогригорівки, Новотроїцького та Лебединського", - зазначили в прес-центрі.

На Донецькому напрямку від початку доби бойовики 7 разів відкривали вогонь. Опорні пункти ЗС України у передмісті Авдіївки окупанти декілька разів обстрілювали з мінометів калібру 120 й 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї. Також з мінометів були обстріляні українські оборонні позиції біля Кам'янки та Верхньоторецького. А неподалік Зайцевого противник бив по наших укріпленнях з гранатометів різних систем.

"Луганський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування бойовики російсько-терористичних військ тричі здійснювали обстріли українських воїнів. Всі - в районі н.п. Кримське, із застосуванням 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї меншого калібру", - додали в штабі АТО.

З початку доби втрат серед українських воїнів не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-