Запорізький аеропорт працює у штатному режимі - керівник

Запорізький аеропорт працює у штатному режимі - керівник

Укрінформ
Керівник КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» Віктор Біскупський спростував поширену прес-службою авіакомпанії МАУ інформацію про те, що літак при посадці в запорізькому аеропорту отримав серйозні ушкодження.

Про це Біскупський заявив сьогодні на зустрічі з журналістами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ніяких ушкоджень літак не отримав. Літак просто був забризканий», - заявив Біскупський.

За його словами, на смузі дійсно була ділянка - «буквально один квадратний метр, який було закладено сумішшю, що швидко схоплювалася, можливо, з порушенням технологій», і саме цю невелику ділянку, мабуть, і зачепив під час руління літак МАУ.

При цьому керівник КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» зазначив, що не розуміє причин і мети заяви, зробленої сьогодні прес-службою МАУ.

За його словами, після інциденту з літаком «Міжнародних авіаліній України» в Запоріжжі здійснили посадку і зліт судна авіакомпаній Bravo Airways, Turkish Airlines, і жодних проблем ні у кого не виникло.

«Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» працює в нормальному - штатному режимі», - завірив Біскупський.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні прес-служба МАУ оприлюднила інформацію про те, що в Запоріжжі - в аеропорту, де сьогодні завершився поточний ремонт єдиної штучної злітно-посадкової смуги, літак авіакомпанії отримав серйозні ушкодження фюзеляжу і усіх стійок шасі в результаті того, що в'їхав на ділянку з незастиглим бетонним покриттям. За інформацією МАУ, технічний стан літака не дозволяє виконувати рейси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-