В Одесі лідер громадської організації побив чиновника ОДА

В Одесі лідер громадської організації побив чиновника ОДА

Укрінформ
В Одесі затримано лідера однієї з громадських організацій міста за побиття керівника одного з управлінь Одеської обласної державної адміністрації. За вчинення кримінального правопорушення громадського активіста буде притягнуто до відповідальності.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області.

«Ввечері 15 травня п.р. до поліції звернувся керівник одного з управлінь Одеської обласної державної адміністрації із заявою про те, що маловідомий спричинив йому тілесні ушкодження. Сьогодні, на території управління, під час проведення відкритого для громадськості заходу, посадовець впізнав свого кривдника та викликав поліцію. Ним виявився лідер однієї з громадських організацій міста, який є фігурантом низки кримінальних проваджень, розпочатих за ст.ст.296 (хуліганство), 125 (умисне легке тілесне ушкодження), 171 (перешкоджання законній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України та двічі притягувався до адміністративної відповідальності за ст.ст. 173, 126 КупАП», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для встановлення обставин події громадський активіст був доставлений до Хмельницького відділення поліції для надання пояснень у справі. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Перевірка триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-