Через бійки у Дніпрі відсторонили трьох поліцейських

Через бійки у Дніпрі відсторонили трьох поліцейських

Укрінформ
Троє бійців поліції Дніпропетровщини відсторонені від служби на період розслідування подій 9 травня.

Як повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв, матеріали стосовно їхніх дій направлені до прокуратури для надання їм правової оцінки, інформує прес-служба відомства.

"Комісія Нацполіції під керівництвом начальника Департаменту внутрішньої безпеки відомства полковника Є. Коваля надала керівництву Нацполіції і МВС первинні відомості про хід службового розслідування подій 9 травня у м. Дніпро в районі пам`ятника Слави. Згідно з цими відомостями, троє поліцейських полку поліції особливого призначення главку поліції Дніпропетровщини вчиняли протиправні дії, які містять ознаки кримінальних правопорушень", - йдеться в повідомленні.

Матеріали щодо дій цих поліцейських скеровано в органи прокуратури для надання їм правової оцінки. На період завершення службового розслідування ці троє поліцейських будуть відсторонені від несення служби.

Нагадаємо, 10 травня під час робочої поїздки до Дніпра голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що події 9 травня у Дніпрі розслідуватиме відомча комісія на чолі з керівником Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції.

11 травня на засіданні Кабінету міністрів Князєв зазначив, що для допомоги у розслідуванні подій 9 травня у Дніпрі створено робочу консультативну групу. До її складу увійшли учасники цих подій.

Тим часом 13 травня суд арештував п’ятого учасника заворушень у Дніпрі. Чоловіка підозрюють в тому, що він керував діями так званих "тітушок" – молодиків спортивної статури.

Крім того, стосовно трьох підозрюваних у масових заворушеннях 9 травня також обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-