У Тернополі солдат вискочив із п'ятого поверху військкомату

У Тернополі солдат вискочив із п'ятого поверху військкомату

Укрінформ
У Тернополі військовослужбовець строкової служби вискочив з вікна п'ятого поверху збірного пункту облвійськкомату, внаслідок чого його з важкими травмами доставлено до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Тернопільської області.

"Намагаючись вранці, 14 травня, самовільно, без дозволу командування і поважних причин залишити межі розташування обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату, строковик випав з п’ятого поверху будівлі. Травмованого хлопця побачив інший солдат. Він і викликав швидку", - йдеться у повідомленні.

Одна з версій, яку опрацьовують слідчі ГУНП в Тернопільській області, що військовослужбовець строкової служби намагався втекти з обласного військкомату. Покинути збірний пункт облвійськкомату планував по кондиціонерах. Проте не втримався і впав на дашок, розміщений на висоті другого поверху. В результаті тернополянин отримав важкі травми.

За словами працівників обласного військового комісаріату, потерпілому 25 років, але він до цього часу жодного разу не з'являвся на виклики до військкомату. Його туди привели військові у супроводі правоохоронців і він все-таки пройшов медкомісію. Відповідно до усіх перевірок, тернополянина визнали придатним до служби.

Відправки чоловік очікував в казармі обласного збірного пункту з іншими призовниками.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце нещасного випадку, оглянула територію. На підвіконні та кондиціонерах виявили сліди взуття. Тимчасово виконуючий обов'язки військового комісара призначив службове розслідування.

Наразі тернополянин перебуває у реанімаційному відділенні. У нього політравми, відкрита черепно-мозкова травма, забійні рани обличчя, переломи рук та стегна.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-