У Миколаєві горіла психлікарня

У Миколаєві горіла психлікарня

Фото
Укрінформ
У Миколаєві горіла психіатрична лікарня. Пацієнтів евакуювали, постраждалих немає.  

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Миколаївській області. 

«13 травня о 14:42 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в палаті на другому поверсі триповерхового корпусу Миколаївської обласної психіатричної лікарні №1. Попередня причина пожежі – необережне поводження із вогнем», - йдеться у повідомленні.

На місце події за підвищеним номером виклику виїхали відділення 2, 3, 4 Державних пожежно-рятувальних частин, аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергова зміна оперативно-координаційного центру. Також на місці працювала мобільна група ГУ ДСНС України у Миколаївській області на чолі з керівництвом.

За зовнішніми ознаками спостерігалося  горіння з балкону на другому поверсі та щільне задимлення коридорів другого та третього поверхів.

Персонал лікарні самостійно провів евакуацію 38 осіб із числа хворих. За інформацією адміністрації, у приміщені перебували ще двоє людей. Вогнеборці знайшли їх у палатах на другому і третьому поверхах.

Ланками газодимозахисної служби рятувальники винесли постраждалих на свіже повітря. Оперативно-рятувальними підрозділами було вжито заходів, спрямованих на недопущення поширення вогню на сусідні з осередком пожежі палати. О 14:52 пожежу було локалізовано, а о 15:10 - ліквідовано.

До гасіння залучалися 11 одиниць техніки та 36 чоловік особового складу. На місці працювали керівництво адміністрації Центрального району м. Миколаєва, екіпажі патрульної поліції, бригади швидкої медичної допомоги, аварійні служби міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-