АТОшники та афганці у Миколаєві уклали мирову

АТОшники та афганці у Миколаєві уклали мирову

Укрінформ
Учасники АТО та афганської війни у Миколаєві після бійок та з'ясування стосунків таки провели мирні перемовини.

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Миколаївської філії громадської організації "Асоціація учасників і інвалідів АТО України", учасник АТО Ілля Шполянський.

"11 травня відбулась зустріч представників ветеранських організацій "Асоціація учасників та інвалідів АТО" та Миколаївської обласної "Спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу". У її ході сторони дійшли взаємопорозуміння. Обидві організації стоять на принципах державності та територіальної цілісності України, включаючи Крим та Донбас. Спільним завданням є збереження спокою та миру в Миколаївській області та Україні", - зазначив він.

Перемовини цих двох організацій, які, до речі, знаходяться в одному приміщенні, відбувалися за посиленої охорони поліції.

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня у Миколаєві відбулася бійка між воїнами-афганцями та учасниками АТО. Постраждали четверо людей. Дев’ятьох затримала поліція.

Штурханина стала наслідком того, що під час святкування 9 травня між учасниками афганської війни та ветеранами МВС, які організували свою святкову ходу, відбулася сутичка. Люди з афганської колони почали бити активістів з червоно-чорним прапором. Тоді конфлікт швидко припинила поліція.

Фото: nikvesti.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-