Антон Геращенко назвав нового керівника поліції Дніпропетровщини

Антон Геращенко назвав нового керівника поліції Дніпропетровщини

Укрінформ
Новим главою поліції Дніпропетровської області стане Віталій Глуховеря.

Про це народний депутат з фракції "Народний фронт", радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомив у Facebook.

"У ці хвилини в Дніпрі почалася процедура представлення нового начальника обласного УВС. Ним стане Віталій Андрійович Глуховеря, що раніше займав пост начальника Дніпровського Інституту Внутрішніх справ і добре знає обстановку в області", - написав нардеп.

За його словами, заступником начальника поліції області з питань громадської безпеки стане доброволець, боєць батальйону "Дніпро-1", начальник Патрульної поліції Дніпра, старший лейтенант Володимир Богоніс, який за три роки пройшов шлях від рядового добровольця до свого сьогоднішнього високого призначення.

Усі обставини порушення закону співробітниками поліції під час подій 9 травня перевірятиме спеціальна комісія на чолі з начальником Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції полковником Євгенієм Ковалем, підкреслив Геращенко.

За його словами, глава Національної поліції Сергій Князєв також оголосив про усунення від своїх обов'язків начальника Мелітопольської поліції за порушення, допущені під час охорони громадського порядку 9 травня, аналогічні тим, що були в Дніпрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-