У Харкові на площі Свободи шукають бомбу

У Харкові на площі Свободи шукають бомбу

Укрінформ
На площі Свободи в центрі Харкова працюють правоохоронці і вибухотехніки: перевіряється анонімна інформація про замінування.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Нацполіції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Близько 12:00 в чергову частину Шевченківського відділу поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що на площі Свободи пролунають вибухи. Зараз на площі працюють фахівці вибухотехнічного управління і слідчо-оперативні групи", - повідомила Калмикова.

За її словами, тимчасово закриті станції метро "Університет" і "Держпром", які виходять на площу: "Потяги минають станції без зупинок".

Як повідомляв Укрінформ, уранці 9 травня на Меморіалі слави в харківському Лісопарку під час покладання квітів сталося дві сутички між активістами та учасниками ходи з портретами, але поліція припинила конфлікт: постраждалих немає.

6 травня в Харківській міськраді повідомили, що заявка про проведення в місті акції "Безсмертного полку" не надходила. Водночас у мережі прозвучали запрошення на адресу харків'ян взяти участь в марші "Безсмертного полку" від громадських організацій "Віра і пам'ять" і "Безсмертний полк - Україна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-