У Маріуполі вшанували пам'ять загиблих 9 травня 2014 року

У Маріуполі вшанували пам'ять загиблих 9 травня 2014 року

Фото
Укрінформ
У Маріуполі біля обгорілої будівлі міського підрозділу поліції вшанували пам'ять загиблих 9 травня 2014 року правоохоронців та військовослужбовців.

Про це у понеділок на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

«Сьогодні біля стін обгорілої будівлі Маріупольського підрозділу поліції вшанували пам'яті загиблих 9 травня 2014 року правоохоронців та військовослужбовців», - написав правоохоронець.

Він нагадав, що три роки тому терористи та їх посібники готували зрадницький план захвату міста Маріуполь, і тоді до протидії ворогу не були готові ані правоохоронці, ані військові.

«9 травня для Маріуполя - це трагічний день, коли мешканці міста були введені в оману пропагандою окупантів. Коли свавілля на деякий час перемогло закон. Розплатою за неспроможність протистояти бандитам, стали життя наших товаришів та зруйновані споруди тодішньої міліції та міськвиконкому», - зазначив Аброськін.

Він додав, що три роки тому підступний ворог забрав життя правоохоронців та військовослужбовців, «їх смерті ніколи не будуть марними, вони полягли у боротьбі зі злочинним світом за наше життя та нашу свободу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-