Харківська міськрада не отримувала заявку на проведення акції

Харківська міськрада не отримувала заявку на проведення акції "Безсмертний полк"

Укрінформ
У Харківську міськраду не надходила заявка на проведення 9 травня акції "Безсмертний полк".

Про це розповів журналістам директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До мерії надійшла лише одна заявка на проведення масової акції 9 травня - від ветеранської організації Слобідського району", - зазначив Сидоренко.

За його словами, пізніше ця організація вирішила не проводити акцію: "Ветерани братимуть участь у спільному покладанні квітів на Меморіалі Слави у Лісопарку".

Водночас в соцмережах з'явилася інформація, що 9 травня о 13:00 від площі Свободи до Вічного вогню відбудеться марш "Безсмертного полку", і що акція узгоджена з владою.

Як повідомляв Укрінформ, за даними поліції Харкова, 8 і 9 травня в урочистостях на території Харківщини візьмуть участь до 200 тисяч осіб, включаючи ветеранів війни і праці. Головна подія 8 травня - покладання квітів на меморіалі Слави у Харкові, 9 травня - покладання квітів на меморіалі "Висота Маршала Конєва" у передмісті Харкова. Охорону порядку в Харкові і області забезпечать більш як 3 тисячі співробітників поліції, нацгвардійців і курсантів профільних вузів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-