Бойовики стріляють на всіх напрямках. Штаб АТО назвав

Бойовики стріляють на всіх напрямках. Штаб АТО назвав "гарячі точки"

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують провокаційні обстріли позицій Збройних Сил України. З початку доби ворог 24 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників.

Про це інформує прес-центр штабу АТО

"На Луганському напрямку, з артилерійських систем калібру 122-мм та 120-міліметрових мінометів противник гатив по позиціях в районі Попасної. З протитанкового ракетного комплексу та автоматичних гранатометів бив по опорних пунктах поруч Новозванівки, а з великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях поблизу Кримського. Зі стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Валуйського", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм та кулеметів великого калібру противник вів вогонь по захисниках Луганського, а з 82-міліметрових мінометів та протитанкових гранатометів – по оборонцях Зайцевого. 82-міліметрові міномети, гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосував по позиціях поруч Авдіївки та шахти "Бутівка". З протитанкових гранатометів противник обстрілював наших воїнів під Новгородським.

"На Приморському напрямку, 82-міліметрові міномети ворог застосовував по позиціях неподалік Гнутового. З мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Мар’їнки, а з протитанкових гранатометів – по позиціях під Павлополем, Богданівкою та Красногорівкою. Зі стрілецької зброї та кулеметів великих калібрів противник бив по опорних пунктах морських піхотинців в районі Водяного. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Новоселівки Другої", - повідомили у штабі.

Станом на 18.00 четверга, троє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-