Спільний центр дав гарантії режиму тиші на 5-7 травня - Жебрівський

Спільний центр дав гарантії режиму тиші на 5-7 травня - Жебрівський

Укрінформ
Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) дав гарантії режиму тиші на 5-7 травня, тому ремонтники завтра вийдуть в район Донецької фільтрувальної станції.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. 

«Донецька фільтрувальна станція все ще знеструмлена. СЦКК дала гарантії режиму тиші на 5-7 травня. Ремонтники планують вийти завтра в район ДФС, визначити характер пошкоджень і зробити усе необхідне для відновлення водопостачання», - написав Жебрівський.

Він додав, що наразі в Авдіївку вода подається за графіком. Для кількох вулиць приватного сектору (стара Авдіївка) Головне управління ДСНС України у Донецькій області підвозить воду водовозами.

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня внаслідок бойових дій було знеструмлено Донецьку фільтрувальну станцію. Через це зупинилося подання води до міст Авдіївка, частково Донецьк і Ясинувата, селищ Верхньоторецьке, Червоний Партизан, сіл Василівка і Крута Балка.

Фото: ФБ Павло Жебрівський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-