У Житомирі почубилися

У Житомирі почубилися "ліві" й "праві"

Фото, відео
Укрінформ
Під час виступів учасників мітингу до Дня трудящих 1 травня у Житомирі сталася штовханина між представником «лівих сил» і депутатом Житомирської міської ради від ВО «Свобода» Олегом Черняховичем, який спробував вимкнути звукову апаратуру.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ці виступи комуністів уже неможливо слухати! Наша влада, наша поліція, вона споглядає, фіксує і нічого не робить, тому громадськість має брати на себе відповідальність і припиняти такі дії. Бо цей «шабаш» буде повторюватися кожен рік. А цього року до нього приєдналися ще й більш молоді люди – це дуже небезпечно. Виходить, що я виступив, як провокатор, але я не можу слухати, коли говорять, що все, що відбувається в країні, – це геноцид. Комуністи забули, що вони робили у ті роки, скільки людей заморили...», – пояснив Черняхович.

Звертаючись до правоохоронців, які розборонили сутичку, «праві» активісти попросили їх фіксувати протиправні дії учасників зібрання та представників забороненої Компартії.

«Фіксуйте і хай це завершиться відкриттям кримінальної справи, хай до суду дійде», – наполягав активіст «Автомайдану» Валерій Арушанян.

Як повідомляв Укрінформ, понад дві сотні людей, переважно пенсійного віку, зібрались у центрі Житомира 1 травня. На акції також був присутній Петро Симоненко, який очолював Комуністичну партію України до її заборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-