У Харкові зірвався мітинг: лідеру партії забризкали очі газовим балончиком

У Харкові зірвався мітинг: лідеру партії забризкали очі газовим балончиком

Укрінформ
Активісти партії "Успішна країна" не проводили першотравневу демонстрацію: невідомий бризнув в очі лідеру партії з газового балончика.

Про це кореспонденту Укрінформу розказали в відділі комунікацій поліцейського главку в Харківській області.

"Близько 10:25 на номер "102" надійшов виклик про те, що за кілька хвилин до початку демонстрації однієї політичної партії (за даними джерела - "Успішна Україна") на Лопанській набережній невідомий підбіг до лідера партії та бризнув із балончика в обличчя", - повідомили у відділі.

Патрульні поліцейські, які прибули на місце, викликали швидку та опитали постраждалого.

"Постраждалий написав заяву, яку передали до Холодногірського відділу поліції. Факт події внесений до Журналу єдиного обліку правопорушень. Обставини події та особи, причетні до неї, встановлюються", - додали у відділі.

Як стало відомо, одразу після інциденту демонстранти - 20 людей - розійшлися.

Але, додали у відділі, демонстрація під національними прапорами пройшла за участю 180 активістів організації "Трудова Харківщина": вони пройшли з площі Конституції до Благовіщенського майдану під охороною патрулів.

У цілому, за даними поліції, у п'яти районах регіону — Кегичівському, Боровському, Первомайському, Чугуївскому та Лозівському - в першотравневих акціях взяли участь близько 500 людей: інцидентів не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-