На Луганщині головою ОТГ обрали кандидата від БПП

На Луганщині головою ОТГ обрали кандидата від БПП

Укрінформ
За даними попереднього підрахунку голосів, перші вибори у Троїцькій об’єднаній територіальній громаді завершились впевненою перемогою кандидата від БПП «Солідарність» Демида Палагна.

Таку інформацію оприлюднено сьогодні на сторінці Луганської обласної державної адміністрації у Facebook.

Головою Троїцької об’єднаної територіальної громади обрано кандидата від БПП «Солідарність» Деміда Палагна. Спостерігачі та журналісти відзначили високу явку виборців: понад 60% троїчан прийшли на виборчі дільниці. Всього участь у виборах взяли 6730 осіб, з яких 6073, або 90,2%, віддали свої голоси за Демида Палагна», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Депутатський корпус складатимуть: 18 самовисуванців, п’ять представників БПП «Солідарність», два депутати від «Батьківщини» та один від «Нашого краю».

Слід відзначити, що 15 новообраних депутатів - активні члени Асоціації фермерів, двоє – Асоціації медичних працівників, а один – Асоціації освітян Луганщини.

За даними з інших джерел, на виборах не обійшлось без порушень закону. Скажімо, опоненти «Батьківщини» скаржились на те, що її представники розвішували агітаційні матеріали поблизу виборчих дільниць в день голосування. Іншу політичну силу звинуватили в підкупі виборців за допомогою мішків цукру. Було роздано сорок тонн солодкого продукту, залучено в такий спосіб 366 голосів.

Троїцька об’єднана територіальна громада утворена в 2017 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-