Відсьогодні в Києві запрацюють фонтани

Відсьогодні в Києві запрацюють фонтани

Фото
Укрінформ
З 1-го травня в столиці розпочинають роботу центральні фонтани та фонтанний комплекс на Русанівському каналі. Світло-музичний супровід реконструйованих фонтанів «Малі» та «Великий» стартує до кінця наступного тижня.

Про це поінформував заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба.

«Центральні та Русанівський водограї працюватимуть із 1-го травня до кінця вересня, з 11:00 до 23:00. Завдяки проведеним капітальним ремонтам на більшості фонтанних комплексів встановлений або відновлений світловий супровід. Три фонтани будуть музичними – Русанівський, фонтан біля Національної опери України ім. Т. Г. Шевченка, а також фонтани на Майдані Незалежності з парного боку вулиці Хрещатик. Зараз ми завершуємо всі підготовчі роботи, і 1-го травня всі фонтани готові до запуску. Однак запуск водограїв біля «Глобуса» ми плануємо зробити особливим, спільно з киянами під час світло-музичного шоу,  яке анонсуємо окремо», – сказав Пантелеєв.

За його словами, вже з 1 травня водограї на Русанівській набережній «гратимуть» за розкладом – із вівторка до неділі, а у вихідні та святкові дні на киян тут чекає світло-музичне шоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-