Видання «Миттєвості війни» перемогло у конкурсі «Краща миколаївська книга»

Видання «Миттєвості війни» перемогло у конкурсі «Краща миколаївська книга»

Укрінформ
Книга «Миттєвості війни», у якій увічнено пам’ять учасників антитерористичної операції, жертв воєн та політичних репресій, стала переможцем обласного конкурсу «Краща миколаївська книга».

Привітав авторів з цією подією заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Кушнір, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Авторським колективом під керівництвом Сергія Макарчука та видавництвом «Іліон» була проведена величезна робота, до якої долучилися родини загиблих героїв, волонтери і військові. «Миттєвості війни» - це внесок у військово-патріотичне виховання підростаючих поколінь, в інформаційний спротив потокам брехні ворогів цілісності та незалежності нашої країни», - сказав Кушнір.

Книга «Миттєвості війни» підготовлена в рамках Комплексної програми увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв воєн та політичних репресій у Миколаївській області. До книги увійшли біографічні нариси про військовослужбовців, які загинули під час протистояння російській агресії в Криму та на сході України. А також спогади учасників антитерористичної операції, нариси про бойовий шлях військових підрозділів, що дислокуються на Миколаївщині, волонтерський рух. До видання увійшли данні про учасників АТО з Миколаївщини, відзначених посмертно державними нагородами.

Загалом на конкурсі було представлено 51 книгу місцевих авторів, виданих протягом 2016 року у восьми миколаївських видавництвах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-