На Донеччині двоє чоловіків намагалися розпиляти снаряд

На Донеччині двоє чоловіків намагалися розпиляти снаряд

Укрінформ
У с.Березовому господиня будинку почула вибух у гаражі, а коли прийшла, то побачила пораненого чоловіка та тіло його товариша. На місці працює слідчо-оперативна група, яка встановлює обставини події.

Про це повідомляє прес-служба Мар'їнського відділення поліції Донецької області.

«До чергової частини Мар'їнського відділення поліції надійшов виклик від місцевої мешканки с. Березового про те, що в результаті вибуху її чоловік отримав осколкове поранення гомілки та правого передпліччя, а його товариш загинув на місці», - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група та експерт.

Було встановлено, що напередодні подружжя з Дніпропетровська приїхало до родичів у Мар'їнський район. Спочатку молоді люди разом розпивали спиртне, після чого жінки пішли відпочивати, а чоловіки залишилися на подвір'ї та продовжили бесіду. Близько 00.20 господарка будинку почула вибух, після чого вибігла на двір і побачила скривавлені тіла. Швидка допомога забрала її чоловіка у лікарню м. Курахового. Йому надали допомогу і тепер його життю нічого не загрожує.

Після огляду місця події та допиту свідків правоохоронці встановили, що 32-річний потерпілий, який проживає у Березовому, знайшов 30-мм снаряд та приніс додому, а коли вони з товаришем почали розпилювати предмет, той вибухнув.

Попередня правова кваліфікація вказаного факту за ст.115 ч.2 п.5 КК України (Умисне вбивство вчинене способом небезпечним для життя багатьох осіб).

Перевірка за вказаним фактом триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-