Справа 2 травня: нові слідчі значно прискорилися - поліція

Справа 2 травня: нові слідчі значно прискорилися - поліція

Укрінформ
Оновлена слідчо-оперативна група, яка розпочала роботу на початку цього року, у "справі 2 травня" досягла більшого, ніж було зроблено за весь минулий рік.

Про це заявив на брифінгу в Одесі голова ГУ НП Одеської області Дмитро Головін, повідомляє Радіо Свобода.

«За 4 місяці у "справі 2 травня" зроблено більше, ніж за весь 2016 рік. Але не про всі заходи можна відкрито розповідати», - сказав Головін.

Повідомляють також, що, за даними керівника слідчого управління поліції в Одеській області Сергія Шайхета, слідчі оновленої групи опитали понад 70 свідків, призначили додаткові експертизи.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Малиновському районному суді Одеси мало відбутися чергове слухання у "справі 2 травня", однак воно було перенесене через лжемінування будівлі суду. Проте вибуховий пристрій не було виявлено.

За інформацією місцевих ЗМІ, судове засідання  у справі "2 травня" перенесене на 5 травня.

Раніше в обласній прокуратурі інформували, що з приводу подій 2 травня 2014 року в Одесі оголошено у розшук 18 підозрюваних в організації та участі у масових заворушеннях, вбивствах та вчиненні інших протиправних дій. З об’єднаного кримінального провадження виділено матеріали в окремі провадження. З березня 2015 року обвинувальні акти стосовно 26 осіб розглядає Малиновський суд Одеси.

Три роки тому  2 травня в Одесі під час протистояння проукраїнськи налаштованих громадян і представників "Антимайдану", який базувався на Куликовому полі, сталася низка трагічних подій, тоді загинуло майже 50 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-