У Миколаєві до заводу

У Миколаєві до заводу "Океан" пришвартувався російський танкер

Укрінформ
У Миколаєві до причалу ПАТ «Суднобудівний завод «Океан» пришвартувався танкер «ВІКТОРІЯ» з нафтопродуктами під прапором Російської Федерації.

Про це йдеться на сторінці заводу у Facebook.

«До причалу ПАТ «МСЗ Океан» пришвартувався танкер з нафтопродуктами під прапором Російської Федерації! Про це щойно повідомили очевидці. Інформація підтверджується даними з порталу відстеження суден в режимі онлайн marinetraffic.com", - йдеться у повідомленні.

Судячи з даних на цьому порталі, танкер «ВІКТОРІЯ», призначений для транспортування нафтопродуктів, був спущений на воду в 2015 році, порт приписки Таганрог.

Варто зауважити, що це не перший випадок заходу судна під прапором країни-агресора на територію суднобудівних заводів Миколаєва.

Як уже повідомляв Укрінформ, у березні Чорноморський суднобудівний завод взяв на ремонт російський танкер-нафтопродуктовоз «Roschem-2» (РОСКЕМ-2") під російським прапором, який, до того ж, всупереч санкціям, заходив в порти окупованого Криму.

Цікаво, що буквально 27 квітня депутати Миколаївської обласної ради на сесії  визнали Російську Федерацію країною-агресором.

ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» належить норвежсько-російській компанії Вадан Ярдс Груп АС.

100-відстковий пакет акцій ЧСЗ наразі перебуває у «Smart Maritime Group». Вона входить в группу «Смарт-Холдинг», яка підконтрольна одіозному російському олігарху, народному депутату України Вадиму Новинському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-