В Одесі на травневі обмежать допуск на Куликове поле - поліція

В Одесі на травневі обмежать допуск на Куликове поле - поліція

Укрінформ
В Одесі з 1 до 9 травня правоохоронці обмежать доступ на Куликове поле: вхід туди здійснюватиметься через фільтраційні пункти пропуску.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

"На території Куликового поля буде введено режим обмеження пропуску громадян - прохід до місця проведення заходів буде здійснюватись виключно через фільтраційні пункти пропуску. З метою недопущення актів вандалізму та наруги над місцями поховань загиблих у місцях поховань територіальними підрозділами поліції будуть виставлені поліцейські пости", - йдеться у повідомленні.

Зазначають також, що в районах проведення масових заходів - Куликове поле та Соборна площа - буде обмежено рух транспортних засобів (крім громадського та спеціального транспорту).

В поліції нагадали, що 2 травня виповниться три роки від часу подій, коли під час протистояння проукраїнськи налаштованих громадян і представників "Антимайдану", який базувався на Куликовому полі, в Одесі загинуло майже 50 осіб. У зв’язку з цим з 30 квітня особовий склад підрозділів поліції області буде переведений на посилений варіант несення служби. Для оперативного реагування на можливі правопорушення буде розгорнуто роботу Оперативного штабу ГУНП та його робочої групи. Всього для забезпечення публічного порядку будуть задіяні більше 2000 правоохоронців: поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії України та курсантів Одеського державного університету внутрішніх справ.

Як повідомляв Укрінформ, останніми днями у соцмережах поширюються оголошення про проросійський мітинг на Куликовому полі, де любителі так званої Новоросії пропонують зібратися і сказати "ні бандерівському режиму".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-