Заступник мера Дніпра каже, що активіст покусав його просто у кабінеті

Заступник мера Дніпра каже, що активіст покусав його просто у кабінеті

Укрінформ
У будівлі виконавчого комітету й міської ради Дніпра в середу сталася бійка між заступником міського голови Михайлом Лисенком та представником одного з об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Сергієм Варфоломієм.

Активіст, використовуючи підтримку опозиційних депутатів, зокрема Дмитра Хозіна, поскаржився у соцмережі Facebook, що мер Борис Філатов начебто розбив йому обличчя, а Лисенко плював на нього, також Варфоломій звинуватив заступника мера в корупції.

Як розповів на прес-конференції заступник міського голови Дніпра Лисенко, конфлікт дійсно стався в його кабінеті під час обговорення міської програми підтримки ОСББ.

«Сьогодні на бюджетну комісію проникли так звані активісти, озброєні відеокамерою, які намагалися зірвати роботу бюджетної комісії. Після того, як я покинув засідання, вони почали мене переслідувати. Група цих людей, очолювана Варфоломієм, намагалася увірватися в кабінет, Варфоломію все-таки це вдалося, в результаті чого він пару разів мене вдарив, вкусив мене за руку, порвав на мені піджак і був виведений прибулими співробітниками муніципальної поліції», - розповів Лисенко.

Він також додав, що під час інциденту Філатова в кабінеті не було.

Також відомо, що до міськради була викликана швидка допомога.

На засіданні позачергової сесії міскради Філатов пояснив, що певні люди хотіли б бачити «свій прапор» над програмою підтримки ОСББ, але він вніс на розгляд комісій цю програму від свого імені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-