У Запоріжжі на стрільбах поранили патрульного

У Запоріжжі на стрільбах поранили патрульного

Укрінформ
За фактом спричинення вогнепального поранення патрульному Управління патрульної поліції Запоріжжя його колегою-патрульним відкрито кримінальне провадження.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар патрульної поліції Запоріжжя Юлія Шеймухова.

«Інцидент, внаслідок якого учора, 25 квітня, патрульний 1988 р.н. отримав вогнепальне поранення з табельної зброї свого колеги - інспектора патрульної поліції 1987 р.н. кваліфіковано за ст. 128 КК України - «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження», - повідомила Шеймухова.

За її словами, згідно з попередніми даними, постріл було зроблено внаслідок порушення інспектором правил безпеки при поводженні зі зброєю: після участі у навчально-тренувальних стрільбах та чищення зброї, патрульний вже машинально просунувши патрон вирішив ще раз перевірити зброю, що і призвело до пострілу.

Внаслідок, патрульний, який знаходився у приміщенні разом з тим, хто стріляв, отримав вогнепальне поранення в корпус. Чоловіка госпіталізували у важкому стані до 5-ої міськлікарні Запоріжжя.

Як розповіли кореспондентові Укрінформу в медустанові, постраждалий втратив близько літра крові, крім того, куля, що пройшла навиліт, пошкодила нирку, яку довелося видалити. Наразі стан постраждалого патрульного кваліфікується медиками як такий, що не несе загрози життю.

Інспектор патрульної поліції, який стріляв, відсторонений від служби.

Слідство веде прокуратура Запорізької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-