МІП проаналізував стан телерадіомовлення у Кремінній на Луганщині

МІП проаналізував стан телерадіомовлення у Кремінній на Луганщині

Укрінформ
Прийом ефірних каналів у місті Кремінна Луганської області ускладнений, оскільки населений пункт розташований у низині.

Про це сказав радник міністра інформполітики з питань відновлення мовлення в зоні АТО, народний депутат Олександр Бригинець за результатами аналізу стану телерадіомовлення у місті, здійсненого моніторинговою місією Мінінформполітики, повідомляє прес-служба МІП.

Як зазначив секретар міськради Едуард Пилипенко, половина міста покрита кабельною мережею і має можливість дивитися 42 канали.

«Вихід дало кабельне телебачення - половина міста покрита кабельною мережею і має можливість дивитися 42 канали. Значна частина жителів, особливо в приватному секторі, користується цифровим пакетом Т2», - сказав він.

Перший заступник мера Анатолій Дзигульский додав, що і без кабельного та цифрового телебачення в місті можна дивитися ефірні «UA:Перший», «1+1», «Інтер», лисичанський «Акцент», «ЛОТ», ТРК «Україна», «СТБ», «НТН».

Як відомо, під час офіційного відкриття телевежі на горі Карачун за участі Президента Петра Порошенка 5 грудня 2016 року міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що завданням на наступний рік є побудова ще трьох телевеж у Луганській та Донецькій областях, за умови виділення під це коштів із Держбюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-