На Київщині горіли склади на площі понад 1000 квадратних метрів

На Київщині горіли склади на площі понад 1000 квадратних метрів

Укрінформ
У Броварському районі вогнеборці ліквідували пожежу у складському ангарі, яка виникла вночі на площі понад 1000 кв. м.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"24 квітня о 00:55 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загоряння у складському ангарі на території на території з виготовлення та зберігання дерев’яних піддонів, що в с. Димитрове на вул. Гоголівська", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце виклику були направлені чергові караули 21-ї, 56-ї Державних пожежно-рятувальних частин міста Бровари та сільські пожежні команди з сіл Княжичі, Требухів, Красилівка, Велика Димерка. Вогнеборці, які прибули за викликом встановили, що вогнем охоплено два металевих складських ангари на загальній площі 1000 кв.м. Вогонь також розповсюдився на ще один цегляний склад площею 150 кв.м та піддони на відкритій території на площі 600 кв.м. Крім того, існувала загроза розповсюдження вогню на розташовані поруч житлові будинки.

"Пожежу вдалося локалізувати о 02:25 та повністю ліквідувати о 06:20. Загиблих та травмованих на місці пожежі не виявлено. Загалом для гасіння було залучено 40 чоловік особового складу та 7 одиниць техніки. Внаслідок пожежі вогнем знищено піддони, що зберігалися у складських приміщеннях та на відкритій території", - повідомляє ДСНС.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-