Доба в АТО: 34 ворожих обстрілів, один боєць загинув

Доба в АТО: 34 ворожих обстрілів, один боєць загинув

Укрінформ
Російсько-терористичні підрозділи продовжують вести вогонь по позиціях Сил АТО. За минулу добу ворог 34 рази обстріляв опорні пункти Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120- та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав позиції наших військ у районі Троїцького. По захисниках Авдіївки ворог гатив зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Пісків, Луганського та Новоселівки Другої, вів вогонь з мінометів калібру 82 мм та гранатометів. Опорні пункти наших підрозділів під шахтою «Бутівка» та Невельським обстрілював з гранатометів, великокаліберних кулеметів, а поруч Зайцевого – зі стрілецької зброї. Крім того, по захисниках Луганського били з озброєння БМП, а в районі Авдіївки активно діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів противник накривав наші позиції поруч Тарамчука та Мар'їнки. Озброєння БТР, автоматичні гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосував поблизу Гнутового, а стрілецьку зброю поруч Широкиного. Морських піхотинців під Водяним та Павлополем обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог гатив по позиціях у районі Новозванівки. Опорні пункти поблизу Станиці Луганської накривав вогнем БМП та гранатометів, а озброєння БТР та автоматичні гранатомети застосував поруч Новоолександрівки. З гранатометів та стрілецької зброї противник бив по оборонцях Валуйського.

За минулу добу один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-