Донецькій прокуратурі здалися підозрілими переможці тендеру

Донецькій прокуратурі здалися підозрілими переможці тендеру

Укрінформ
Прокуратурою Донецької області попереджено неефективне використання понад 30 млн грн бюджетних коштів під час тендерних торгів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Зокрема, встановлено, що Департаментом капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації проведено відкриті торги щодо робіт із капітального ремонту частин водоводів в м. Бахмуті. Переможцями аукціонів визнані два приватні підприємства з вартістю робіт на суми понад 12,3 млн грн та 18,1 млн грн.

«...Під час вивчення вказаних процедур прокуратурою виявлено чисельні порушення Закону України «Про публічні закупівлі», у тому числі невідповідність переможців кваліфікаційним критеріям, серед яких: відсутність підтвердження наявності матеріально-технічної бази та реальної можливості виконання ремонтних робіт. У зв'язку з викладеним прокуратура Донецької області звернулась з відповідними листами до Департаменту капітального будівництва Донецької ОДА, у яких вказано на виявлені порушення», - йдеться у повідомленні.

За результатами їх розгляду, тендерним комітетом замовника були прийняті рішення про відхилення пропозицій товариств переможців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-