Бойовики 25 разів обстріляли сили АТО, один військовий поранений

Бойовики 25 разів обстріляли сили АТО, один військовий поранений

Укрінформ
З початку доби російсько-терористичні війська 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України, один боєць був поранений.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"Один військовослужбовець Збройних сил України дістав поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у штабі, епіцентром вогневого протистояння був Донецький напрямок. Бойовики з 82-міліметрових мінометів та озброєння БМП вели вогонь по позиціях біля Луганського, з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів обстрілювали захисників Авдіївки, шахти «Бутівка» та Кам’янки. По оборонцях Зайцевого та Пісків найманці стріляли з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. У районі шахти «Бутівка» діяли снайпери.

За даними штабу, на Приморському напрямку з мінометів калібру 82-мм російсько-терористичні війська обстрілювали морських піхотинців поблизу Широкиного, з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів вели вогонь по захисниках Водяного, а з кулеметів та стрілецької зброї – по оборонцях Лебединського.

На Луганському ж напрямку бойовики зі стрілецької зброї обстріляли опорні пункти в районі Валуйського, йдеться у вечірньому зведенні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-