У поминальні дні вінничанам забезпечать безкоштовний проїзд до кладовищ та охорону

У поминальні дні вінничанам забезпечать безкоштовний проїзд до кладовищ та охорону

Укрінформ
У поминальну неділю у Вінниці городянам забезпечать безкоштовний проїзд  до міських кладовищ. Громадську безпеку в місцях поховань в області забезпечуватимуть 300 поліцейських та громадські формування.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у департаменті в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«23 квітня, у поминальну неділю, вінничани зможуть безкоштовно дістатися до місць поховання своїх рідних. З сьомої ранку до 17.00 городян безкоштовно перевозитимуть 50 автобусів», - повідомили в департаменті.

Згідно з повідомленням, аби уникнути тисняві в транспорті, цього року міськрада збільшила кількість експрес-автобусів до кладовищ на 20%. Аби не спричиняти заторів, у неділю рух приватного транспорту за маршрутом до головного міського цвинтаря обмежать.

Для забезпечення мирного та безпечного проведення поминань у Вінниці та області правоохоронці працюватимуть в посиленому режимі.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, у поминальні дні на 700 кладовищах регіону та прилеглих до них територіях громадський порядок забезпечуватимуть близько 300 працівників поліції та 50 представників громадських формувань. Також поліцейські контролюватимуть місця посадки громадян у транспорт, що доставлятиме їх до кладовищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-