У Херсоні поліція затримала іноземця-грабіжника

У Херсоні поліція затримала іноземця-грабіжника

Укрінформ
Поліція затримала 43-річного іноземця, який займався грабежами на території України.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у п'ятницю у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"У Херсоні до поліції звернувся 50-річний житель міста Каховка, який повідомив, що на Херсонському міжміському автовокзалі до нього підійшов невідомий чоловік, який вдарив його, після чого відібрав сумку, де були документи, мобільний телефон та 1300 гривень, і втік. Інформацію про це одразу ж передали усім екіпажам патрульної поліції, і через деякий час вже на території залізничного вокзалу один з екіпажів помітив чоловіка, схожого за прикметами на грабіжника. Сюди прибула слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції. Чоловіка, який виявився 43-річним іноземним громадянином, було затримано, у нього вилучено сумку з речами каховчанина", - розповіли у відділі комунікації.

Постраждалий упізнав у затриманому саме ту людину, яка його пограбувала на території Херсонського міжміського автовокзалу.

Як з'ясували згодом співробітники поліції, цей іноземний громадянин з 2015 року перебуває у розшуку за скоєння грабежів у місті Києві. "Наразі з'ясовується, в якому році цей громадянин приїхав в Україну, на якому становищі - легальному чи нелегальному - він тут перебуває, і чим саме займався протягом всього часу свого перебування в Україні", - зазначили в поліції.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України "Грабіж". Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Згідно з інформацією, отриманою кореспондентом агентства з інших джерел, затриманий є громадянином Вірменії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-