Прокуратура прийшла з обшуком у

Прокуратура прийшла з обшуком у "Лисичанськвугілля"

Укрінформ
Слідчі прокуратури Луганської області провели обшуки в Публічному акціонерному товаристві "Лисичанськвугілля" у справі про заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

"Прокуратурою Луганської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовими особами Публічного акціонерного товариства "Лисичанськвугілля" своїм службовим становищем... Слідчими прокуратури... під час проведених обшуків вилучено фінансово-господарську документацію, що підтверджує протиправну діяльність службових осіб", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в прокуратурі, у ході досудового розслідування встановлено, що у період з 2016 по 2017 рік службові особи Публічного акціонерного товариства, вступивши у злочинну змову із службовими особами суб’єктів господарювання регіону, придбали гірнично-шахтне обладнання, якісні параметри якого не відповідали умовам договорів.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, призначено комплекс судово-криміналістичних експертиз. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Санкція ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України, за ознаками якої ведеться розслідування, передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-