Через негоду без світла уже 368 населених пунктів

Через негоду без світла уже 368 населених пунктів

Укрінформ
Внаслідок погіршення погодних умов залишаються знеструмленими 368 населених пунктів у шести областях України.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС. 

«Станом на 14:00 21 квітня залишаються знеструмленими 368 населених пунктів у шести областях, а саме: Одеській - 278 н.п., Миколаївській - 14 н.п., Харківській - 17 н.п., Дніпропетровській - 46 н.п., Кіровоградській - 9 н.п., Херсонській - 3 н.п. та Запорізькій - 1 н.п. Бригадами обленерго продовжуються роботи по відновлюванню електропостачання населених пунктів», - йдеться у повідомленні.

На дорогах державного, регіонального значення, заторів не зафіксовано. У зв'язку з погіршенням погодних умов з 19 год. 20 квітня введено заборону руху для вантажних та великогабаритних автомобілів на ділянці дороги Київ-Одеса (308-464 кілометр). 

Обмежень руху транспортних засобів на інших автомобільних дорогах немає.

Через налипання мокрого снігу та шквальний вітер зафіксовано падіння близько 2 тис. 900 дерев у Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській областях. Внаслідок падіння дерева 18 квітня у м. Новоросійськ Дніпропетровської області від отриманих травм у лікарні померла жінка 1957 р.н.

Вживаються заходи з відновлення електропостачання, розчистки автомобільних доріг та розпилювання повалених дерев у населених пунктах.

До ліквідації наслідків негоди залучено 2 тисячі 232 особи. та 587 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 219 одиниць техніки та 652 чоловіки особового складу.

Ситуація перебуває на контролі ДСНС.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-