На Прикарпатті оголосили дводенні канікули у 195 школах

На Прикарпатті оголосили дводенні канікули у 195 школах

Укрінформ
В Івано-Франківській області через різке похолодання 195 шкіл оголосили дводенні канікули.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив заступник директора Департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА Іван Будзак.

«Через різке похолодання дводенні канікули оголосили 195 шкіл області», - повідомив Будзак.

За його словами, навчання призупинили школи Калуського, Рогатинського, Рожнятівського та Снятинського районів. Також навчання скасували у школах міст Болехів, Калуш та Коломия.

В Івано-Франківську, як повідомив кореспондентові Укрінформу начальник Департаменту освіти та науки міської ради Ігор Смаль, у навчальних закладах намагаються відновити опалення, зокрема, тепло отримали 10 шкіл та 8 дитсадочків.

«На ранок вже 10 шкіл та 8 дитсадочків отримали тепло. Ситуація змінюється щогодини. Втім, ми підготували рекомендаційний лист, в якому зазначено, якщо у п’ятницю тепло у школі не відновлять, для учнів молодших класів призупинять навчання, а для середніх та старших класів уроки триватимуть за скороченим графіком, тобто по 30 хвилин», - зазначив Смаль.

Як повідомляв Укрінформ, на Прикарпатті через різке похолодання та снігопади оголосили штормове попередження.

У середу через різке похолодання влада Івано-Франківська прийняла рішення відновити тепло у житловому секторі та соціальних об’єктах. Раніше тепло подали до медичних закладів міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-