Мешканця Авдіївки, який згвалтував і вбив жінку, засудили до 14 років в'язниці

Мешканця Авдіївки, який згвалтував і вбив жінку, засудили до 14 років в'язниці

Укрінформ
У Донецькій області 24-річного мешканця Авдіївки, який згвалтував, а потім вбив жінку, засуджено до 14 років позбавлення волі.

Про це у середу повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

"Державним обвинуваченням, яке підтримувала Артемівська місцева прокуратура, у судових слуханнях повністю доведено провину 24-річного мешканця міста Авдіївка, який у вересні 2016 року згвалтував, а потім вбив місцеву мешканку", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що чоловік розпивав спиртні напої в одному з кафе. Після цього, прогулюючись вулицями міста, він зустрів дівчину та запропонував їй познайомитися. Проводжаючи її до дому, на сходовому майданчику одного з багатоповерхових будинків міста, чоловік наніс дівчині тілесні ушкодження, почав душити, повалив на підлогу та згвалтував. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, нападник зрозумів, що може бути викритий, а тому вирішив "позбутися" жертви і задушив дівчину.

Артемівський міський суд підтримав принципову позицію прокуратури  у кримінальному провадженні. Рішенням суду за згвалтування та умисне вбивство правопорушника засуджено до 14 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-