Фельдшерку на полігоні зарізали через алкоголь і неприязнь - прокурор

Фельдшерку на полігоні зарізали через алкоголь і неприязнь - прокурор

Укрінформ
Вбивство військового фельдшера на Яворівському полігоні сталося внаслідок словесного конфлікту на грунті особистої неприязні та на алкогольному тлі.

Про це на брифінгу зазначив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«18 квітня о 3-й ночі до правоохоронців надійшло повідомлення, що на території однієї з частин, яка дислокується на Яворівському полігоні, сталося вбивство військовослужбовця. Злочин було скоєно під час розпивання алкогольних напоїв військовослужбовцями частини з Одеської області, яка перебуває на військовому злагоджені на Яворівському полігоні»,- зазначив Савинець.

За його словами, вбивство скоїв 27-річний головний сержант батареї, родом з Херсонської області. Його жертва – також мешканка Херсона, 1986 року народження. Вона отримала  два ножові поранення в серце, згодом нападник перерізав їй горло. І жінка, і її  вбивця – учасники АТО. В АТО знаходиться і чоловік вбитої.

Як зазначив Савинець, тіло жінки зловмисник скинув у яму для відходів. Потім він спакував  речі і, очевидно, мав намір втекти. Але передумав і повідомив своєму командиру про те, що сталося. Зараз він затриманий за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство». Йому загрожує від 7 до 15 років ув`язнення за умови відсутності обтяжуючих обставин.

Фото: http://galinfo.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-