На Харківщині мікроавтобус влетів у вантажівку, четверо загиблих

На Харківщині мікроавтобус влетів у вантажівку, четверо загиблих

Фото
Укрінформ
Пасажирський мікроавтобус Mercedes і вантажівка MAN зіткнулися вранці у Коломацькому районі Харківської області, четверо осіб загинули.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів заступник начальника відділу Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області Олег Никоненко.

"Аварія сталася о 08:45 на 402 км автодороги Київ–Харків–Довжанський, поблизу селища Ганнівка Коломацького району. Встановлено, що мікроавтобус, в якому їхали 13 пасажирів, рухався з Полтави у напрямку Харкова. 44-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою під керуванням 36-річного харків'янина", - зазначив Никоненко.

За його словами, в результаті ДТП на місці загинули четверо пасажирів мікроавтобуса - дві жінки та двоє чоловіків: "П'ятеро постраждалих доставлені до місцевої лікарні у важкому стані".

"Аварія сталася на мокрій після дощу дорозі, проїжджа частина - 8 метрів, розмітку добре видно. За попередньою інформацією, водій автобуса Mercedes виконував маневр обгону і зіткнувся з антажівкою МАN, що  рухалася по зустрічній смузі", - пояснив Никоненко.

За його словами, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 із санкцією до 12 років позбавлення волі: "На місці працює оперативно-слідча група. Встановлюються особи загиблих і обставини аварії".

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-