У Слов'янську поліція затримала грабіжника, який з ножем нападав на дівчат

У Слов'янську поліція затримала грабіжника, який з ножем нападав на дівчат

Укрінформ
Жителя Слов'янська, який нападав на молодих дівчат з ножем і грабував їх, затримала поліція.

Про це повідомляє Слов'янський відділ поліції Донецької області.

"У Слов'янську затриманий розбійник, який з ножем нападав на дівчат. Затриманий був доставлений у відділ поліції. Ним виявився 50-річний місцевий житель", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, 14 квітня чоловік двічі нападав на дівчат. У першому випадку зловмисник отримав відсіч – потерпіла бризнула йому в обличчя з газового балончика. Друга спроба заволодіти чужим майном теж не увінчалася успіхом. Потенційна жертва закричала, і їй на допомогу прибігли двоє чоловіків і поліцейський патруль, який знаходився неподалік.

Зазначається, що встановлюючи всі деталі цих злочинів, поліцейські встановили, що чоловік причетний до скоєння ще одного озброєного нападу.

В середині лютого він, озброївшись ножем, видивлявся собі жертву біля одного з супермаркетів. Вибравши молоду тендітну дівчину, він підійшов до неї в темному провулку, приставив ніж і став вимагати гроші. При собі грошей у неї не було, і, побоюючись за своє життя, вона сказала, що може взяти банківську картку і зняти гроші.

"19-річна студентка була настільки налякана, що, навіть перебуваючи біля банкомату в людному місці, побоялася просити про допомогу. Нажива розбійника склала 300 гривень", - уточнили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією – 1 ч. ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-