На Вінничині поліція цілу ніч шукала зниклу 4-річну дівчинку

На Вінничині поліція цілу ніч шукала зниклу 4-річну дівчинку

Укрінформ
У селі Олександрівка Жмеринського району у великодню ніч правоохоронці, кінологи, рятувальники, Нацгвардія та місцева громада шукали 4-річну дитину.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, до пошуків було задіяно близько 600 людей. О сьомій ранку дитину, яка спала у хмизі у місцевому садку, була знайшли і повернули батькам.

“Інформація про зникнення 4-річної дитини з села Олександрівка до поліції надійшла близько 20.30 від її батьків. За їх словами, вони не помітили, як їхня малолітня дочка вийшла з подвір’я та пішла у невідомому напрямку. Опитавши рідного дядька дитини, який живе по-сусідству, та сусідів поліцейські з’ясували, що дівчинку востаннє бачили, як вона бігла за своєю собакою у місцевий садок площею близько 500 га. У цьому ж садку знаходився город родини зниклої дитини”, - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, на пошуки неповнолітньої дитини по тривозі був піднятий особовий склад Жмеринського відділу поліції, Шаргородського, Барського, Тиврівського та Гніванського відділень поліції, працівники батальйону особливого призначення «Вінниця», працівники Нацгвардії, рятувальники та місцева громада. Загалом на пошуку дитини було задіяно близько 600 чоловік. Люди розподілили територію пошуку на квадрати та щільним ланцюгом усю ніч її прочісували.

16 квітня близько 7.00 дитина була знайдена у місцевому садку. Вона спала у хмизі.

За словами медиків, які оглянули дитину, вона неушкоджена і не переохолоджена. Дитина була тепло одягнена у зимовий одяг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-