На Харківщині шукають розбійників, які пограбували агрофірму

На Харківщині шукають розбійників, які пограбували агрофірму

Укрінформ
Невідомі в масках і камуфляжі вночі напали на сільгосппідприємство у Шевченківському районі Харківської області.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області підполковник Оксана Калмикова.

"Близько 02:30 в селі Василенкове Шевченківського району стався розбійний напад на агропідприємство. А саме, невідомі чоловіки в масках, одягнені в камуфляжний одяг, зайшли в сторожку підприємства і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зв'язали 47-річного сторожа", - зазначила Калмикова.

За її словами, зловмисники заволоділи реєстратором відеоспостереження, ноутбуком, двома мобільними телефонами: "Вони також викрали два бортові самоскиди і бензовоз".

"Через деякий час правоохоронці знайшли один самоскид і бензовоз поблизу селища Чкаловське. Здійснюється пошук зловмисників", - додала Калмикова.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України із санкцією позбавлення волі на термін до 12 років.

Як повідомляв раніше Укрінформ, увечері 9 квітня троє невідомих у балаклавах увірвалися в будинок 49-річного мешканця Чугуївського району, побили господаря і його 27-річну дочку, забрали гроші, вироби із золота і зникли. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій).

Вдень 9 липня 2016 року невідомі у балаклаві і камуфляжі напали на 48-річного чоловіка у селі Безруки під Харковом, зв'язали, побили, заволоділи грошима, виробами із золота, мобільними телефонами, ключами від квартири у Харкові і автомобілем Toyota Prado. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-