АТО:  Під Авдіївкою ворог вів вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів

АТО: Під Авдіївкою ворог вів вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів

Укрінформ
За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ 29 разів обстріляли позиції сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав захисників Мар'їнки. Крім того, свої цілі тут шукали ворожі снайпери. Морських піхотинців у районі Водяного ворог обстрілював з протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру. По морпіхах в Широкиному бив з озброєння БМП та стрілецької зброї. По захисниках Павлополя противник вів вогонь з гранатометів, а по оборонцях Гнутового та Чермалика – з великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку, по позиціях в районах населених пунктів Авдіївка та Піски ворог вів вогонь з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Опорні пункти поруч Луганського противник обстрілював з гранатометів. По оборонцях Опитного бив з кулеметів, а в захисників Кам’янки – зі стрілецької зброї. Поблизу Троїцького активізувались ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з автоматичних гранатометів противник вів вогонь по захисниках Лобачевого, а оборонців Новоалександрівки обстрілював зі стрілецької зброї.

Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-