Справа про теракт у Харкові: один з підозрюваних хоче скаржитись у Слідком РФ

Справа про теракт у Харкові: один з підозрюваних хоче скаржитись у Слідком РФ

Укрінформ
У засіданні Фрунзенського райсуду Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року оголошено перерву до 21 квітня: питання - у форматі слухання.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"Думки про формат слухань розійшлися: прокурор та потерпілі наполягають на продовженні, а підозрюваний Володимир Дворников і захист - на слуханні з самого початку. Засідання перенесли на 21 квітня, тоді і буде прийнято рішення", - сказали в суді.

Дворников, як стало відомо, подав клопотання про відвід суддів.

"Він також заявив, що звернеться до Слідчого комітету РФ з метою зупинити правове беззаконня в Україні, зокрема, переслідування його з політичних мотивів", - додали в суді.

Захисники підозрюваних, сказали в суді, просили змінити їм запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт: "Суд продовжив всім трьом запобіжний захід ще на 60 днів: до 12 червня 2017 року".

Як повідомляв Укрінформ, 1 березня Фрунзенський райсуд Харкова продовжив вивчення відеодоказів у справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

11 січня Фрунзенський  райсуд Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту продовжив досліджувати матеріали негласних слідчих дій (НРСД), тобто, прослуховування розмов обвинувачених в камері, і був готовий вивчати відеодокази.

22 лютого 2015 року при вибуху в колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинули дві людини, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою в теракті було затримано трьох харків'ян: Дворникова, Тетюцького, Башликова. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді, і за теракт повинні були отримати 10 тис. дол. Їм загрожує довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-